Antidot revine cu un nou single “Lupta pentru libertate” feat. Alessander

0
5

Antidot feat. Alessander - Lupta pentru libertate

Cu speranța că va fi mai bine, noi am planificat această dorință cu gândul de a ne aminti acele momente suverane, ne-am transpus din studio în stradă, alături de voi dragi români, cu o piesa care sperăm să ajungă la inimile tuturor și care să ne dea un impuls să luptăm cât mai mult în această țară frumoasă și sfântă pe care ne-a dat-o bunul Dumnezeu.

“Lupta pentru Libertate” – titlul cat si subiectul piesei este despre ce se intampla in aceste vremuri in tara noastra si este totodata un indemn pentru a lupta pentru un viitor mai bun si de a ramane uniti.

Ne-am dorit ca aceasta piesa sa fie un fel de imn al protestatarilor din Piata Victoriei dar si a romanilor de rand, ca ei sa se regaseasca in piesa si sa le dea un impuls.

Piesa a fost scrisa si compusa de catre rapperul iesean Antidot dar si de artistul Alessander, tot ei au facut si mix-masterul piesei, instrumentalul find creeat de catre un producator din Austria.


Radio Noise este alaturi de tine noi ne autofinantam din publicitate sau din donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here