Tuan lanseaza single-ul si clipul “Fosta greseala”, featuring Any1

Tuan feat. Any1 - Fosta greseala

Tuan lanseaza alaturi de Any1 single-ul si videoclipul “Fosta greseala”, o poveste scrisa in detaliu si dedicata unei foste greseli, despre momentul ireversibil in care realizam ca nu putem da timpul inapoi, indiferent de situatie.

Piesa este compusa de catre Tuan (Tudor Fornea) si Any1 (Robert Niculae) si produsa in studioul Tuan Records. Povestea unei relatii, videoclipul ii aduce in prim plan pe actorii Bogdan Florea si Catinca Maria Nistor.

Compozitor si interpret, Tuan este pasionat de muzica inca din copilarie. Artistul studiaza pianul si face cursuri de canto, dar se regaseste cel mai bine in hip-hop. Tuan si-a deschis propriul sau studio de inregistrari – Tuan Records, impreuna cu prietenul si colaboratorul sau, Any1. Piesa „Fosta Greseala” este cea de-a doua piesa lansata de catre Tuan, alaturi de Cat Music.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

One Response to "Tuan lanseaza single-ul si clipul “Fosta greseala”, featuring Any1"

  1. Pingback: Tuan lanseaza single-ul si clipul “Fosta greseala”, featuring Any1 - xWeb News Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published.