Animal X a lansat Love Philosopy – Audio


animalx
Trupa Animal X,care acum doar cateva luni a trecut printr-o schimbare substantiala, prierzand unul din componenta trupei, a lansat un nou single: “Love Philosophy”.

Trupa a concertat in Parcul Kiseleff pe 3 aprilie. Cei care au ratat evenimentul se pot consola prin a fi aproape de trupa lor preferata in cadrul emisiunii “Generatia Verde” cu Serban si Laura la www.Radio3Net.ro – Florian Pittis. O emisiune ce va dezbate evenimente ecologice, sociale si de protectie a mediului. Trupa va astepta alaturi de ei si pe chat, live in timpul emisiunii unde puteti adresa intrebari, face propuneri sau pur si simplu prezenta opinia voastra. Totul asezonat cu premii eco bineinteles.

Mai este si “Stereo Groove” o emisiune unica de radio prezentata de catre Animal X, intre 12:00 si 13:00, in fiecare luni pe Radio3net Florian Pittis. In cadrul ei puteti asculta muzica preferata a baietilor, aveti ocazia sa discutati cu ei live pe chat-ul emisiunii, si sa aflati ce mai pun la cale pe plan muzical si nu numai. Subiectele emisiunii variaza de la arta si cultura urbana, la evenimente muzicale si ecologie, si vor fi dezbatute alaturi de invitati din diferite domenii, precum muzicieni, producatori de evenimente, bikeri, rolleri, skateri, tattoo artists, pictori etc.

Gazda emisiunii este Martzianu, si impreuna cu Hiena, Vierme, Tzapu si Greiere va vor delecta simturile timp de o ora in fiecare saptamana, numai pe radio3net.ro!


Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone