Lady Gaga si James Bond egal echipa perfecta


ladygaga
Devine deja obositor sa urmarim toate eveminetele prin care trece Lady Gaga si putem pune serios intrebarea daca nu cumva ea a reusit sa gaseasca secretul pentru a face in 24 de ore cat fac altii in 48.

Hituri dupa hituri, clipuri dupa clipui, imbracaminte din ce in ce mai bizare, rujuri lansate si tatuaje pentru fani sunt doar cateva lucruri mentionate pana acum… insa Gaga face un pas inainte si se combina artistic cu James Bond fiindca muzica sa va aparea pe coloana sonora a viitorului film din celebra serie.

Gaga a avut doi contracanditati de marca pentru aceasta pozitie: Amy Winehouse si Michael Bubble. Se pare ca producatorii au apreciat foarte mult muzica tinerei dupa ce au ascultat demo-urile trimise de cei trei artisti si au decis sa o foloseasca pentru coloana sonora a filmului regizat de Sam Mendes.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone