Audio: Deejay Ralmm & Diedra – On the Scene

Deejay Ralmm & Diedra - On the Scene

Diedra este o tanara de 22 de ani nascuta in Los Angeles, California, pe 15 mai 1989. La 7 ani a inceput sa studieze pianul, la 11 ani participa la festivaluri de muzica si castiga premii iar la 15 ani a inregistrat primele sale piese, care au fost urmate de nenumarate concerte.

Single-ul ei de debut “Cherry lips” a strans comentarii pozitive, iar “I came to collect ya”, cel de-al doilea single, a fost foarte bine primit de iubitorii muzicii clubbing.

Diedra isi surprinde ascultatorii cu “On the scene”, colaborarea cu DJ Ralmm, un nume cunoscut in randul consumatorilor de muzica electro-house.

Despre Ralmm si noua piesa, Diedra afirma: “Il stiu pe DJ Ralmm de la piesa ‘I love this beat’, care mi-a placut foarte mult, iar cand mi-a propus colaborarea, am acceptat imediat. Ne-am intalnit la studio, eu am compus versurile si linia melodica, Ralmm s-a ocupat de orchestratie si astfel a aparut piesa ‘On the scene’.”

“Cu acesta piesa, vrem sa aducem toata lumea pe ringul de dans, speram ca in cel mai scurt timp ‘On the scene’, sa se auda la toate petrecerile” a completat DJ Ralmm.

Leave a Reply

Your email address will not be published.