Video: Andreea Balan – Like a Bunny


Andreea Balan - Like A Bunny

Filmarile au avut loc, la mare, in Creta, unde Andreea si dansatoarele ei s-au distrat ca intr-o mini-vacanta.Evident, si clipul este explicit… Mai ales ca Andreea a renuntat la sutien pentru acest videoclip.

Andreea spune: “Pentru unii vara este pe sfarsite, insa mie imi place atat de mult, incat eu zic ca vara abia incepe! Ceea ce vedeti in videoclipul ‘Like a Bunny’ ne reprezinta – suntem fete sexy cu atitudine si ne simtim bine asa! Clipul piesei este un cadou pentru toti prietenii mei de pe FaceBook si de abia astept sa vad reactiile.”

Cu siguranta reactiile vor fi pe masura; clipul a aprins deja imaginatia multor barbati.

Piesa a fost compusa si produsa de catre Keo & Bobby Moore si este o declaratie jucausa, intr-un stil sexy, atat pentru fete cat si pentru baieti, iar videoclipul a fost regizat de catre Alex Ceausu.

Andreea Balan se afla in cel mai mare turneu facut vreodata in Romania – Mix Music Evolution care strabate toata tara, trecand prin 33 de orase cu 100 de zile de spectacol.

In fiecare sambata pana la sfarsitul anului, artista impreuna cu Petrisor si colegele sale, prezinta Dancing Show – un show conceput ca un spectacol de revista in care se canta cele mai tari hituri ale artistei si se danseaza diferite stiluri de dans: charleston, tango, calusarii, salsa, flamenco, arabesc, tiganesc, balet, country din diferite culturi ale lumii infatisate prin 15 schimbari de costume.

Haideti sa urmarim videoclipul:

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.