Benzi desenate cu MUZE si pasari de noapte

0
54

MUZE - Pasari de noapte

La inceput de 2018, fetele de la MUZE revin cu un nou videoclip. Piesa aflata acum in prim-plan este Pasari de noapte, inclusa pe albumul de debut al trupei – O sa fie bine, lansat in luna octombrie a anului trecut. Printr-un storytelling captivant, pe parcursul celor 4 minute este descrisa o noapte din viata mai multor personaje din lumi si cu preocupari aparent diferite, insa ale caror destine se dovedesc strans legate.

De la primarul implicat in afaceri necurate si spalare de bani reinvestiti in jocuri de noroc, la fiul sau rebel si amicul boem al acestuia, personajele experimenteaza suspansul, ajung in situatii dificile si evadeaza prin intermediul pasiunilor, doar pentru a reveni in final la tensiunea initiala. Cele 5 MUZE imbina postura de narator cu cea de personaj, fiind elemente-cheie care influenteaza actiunea. Ca fapt inedit, veridicitatea se datoreaza mai multor experiente personale din trecutul artistelor, care au servit ca baza pentru elaborarea povestii.

O piesa complexa, abundenta in imagini vizuale alerte si intense cerea un videoclip pe masura, care a prins contur prin intermediul comicsurilor realizate de Radu Otarasanu si animate de Cosmin Marica. Cu un instrumental expresiv produs de Spectru, piesa a fost inregistrata la BadRoom Music si Cutover Studio, mixata de catre Undercover si masterizata de Ciprian Blaga.

MUZE, singura trupa rap din Romania formata din 5 fete (EnerGIA, Gani, Liry, MGee si Undercover), a lansat in 2016 si 2017 mai multe videoclipuri, accesibile in playlist-ul de pe Youtube, alaturi de restul pieselor de pe album.

Pe langa canalul de Youtube al trupei MUZE, puteti urmari activitatea fetelor pe pagina de Facebook, pe Instagram, precum si pe conturile individuale. Vizionare placuta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.