Bianca Linta lanseaza „Love connection”

0
52

Bianca Linta - Love Connection

“Love Connection” prezintă o poveste foarte personală, desprinsă din sufletul ei. Artista a ales să se exprime liber, să se prezinte lumii așa cum este: sinceră, asumată și cu inima deschisă.

„Un adevărat artist își înțelege durerea și alege să o transforme în artă! Am scris fiind inspirată de o poveste de iubire pe care am trăit-o, dar care nu s-a încheiat așa cum mi-aș fi dorit. Am decis atunci să imi deschid sufletul și să pun în note muzicale emoțiile mele. Cred că fiecare experiență aduce cu ea o lecție și doar atunci realizăm care sunt lucrurile cu adevărat importante, fie că este vorba de iubire de sine, comunicare sau iubire necondiționată.” a declarat Bianca Linta.

Videoclipul a fost filmat aproape de Reșița, orașul natal al Biancăi, lângă unul dintre cele mai frumoase lacuri din țară – Ochiul Bei, “lacul care nu îngheață niciodată”. Aceasta a integrat detalii personale în videoclip, pictura care apare în mai multe cadre fiind realizată tot de ea.

„Am vrut să creez o poveste cât mai aproape de realitate, așa că am integrat elemente desprinse din viața mea, detalii subtile care au făcut parte cu adevărat din povestea mea de dragoste. Sper să simțiți emoția împreună cu mine!” a mai spus artista.

„Love connection” este produsă de Cristian Tarcea (Monoir), cunoscut pentru hituri precum „The violin song” sau „We had love”. Bianca Linta a scris versurile împreună cu Cristian Tarcea. Conceptul video a fost realizat de Bianca Linta, Ovidiu Teodoroiu, Cristian Tarcea, și Silviu „Cyutz” Oeru.

Bianca Linta s-a născut în România, însă a crescut în New York unde și-a dezvoltat si cârmuit pasiunea pentru muzică. Acolo, artista a început să mixeze și să compună, fiind descrisă de presa americană ca “Ioana d’Arc din viitor”. Bianca a mixat în numeroase cluburi și festivaluri din Statele Unite, alături de nume mari de pe scena muzicii EDM. Printre cele mai cunoscute piese se numără “Naughty Truck”,” In a high” sau colaborarea cu Monoir pentru “Golden Sands”.

“Love Connection” este o producție Thrace Music.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.