Clip nou: CRBL – Romania nu-i jucaria ta

0
23

CRBL - Romania nu-i jucaria ta

Filmat in alb si negru, videoclipul regizat de Black Film prezinta oameni simpli in actiuni ce demonstreaza patriotismul si lupta pentru o tara frumoasa si apreciata, dar si cladirile cu o arhitectura impresionanta cu care ne putem mandri oriunde.

Mesajul pe care CRBL vrea sa-l transmita romanilor nu este unul politic, ci unul al schimbarii. Artistul s-a gandit la oamenii de la care avem ceva de invatat, dar care nu mai sunt printre noi: Gheorghe Botezatu (Sef de echipa pentru misiunea Apollo), Spiru Haret (“un crater pe luna si azi ii poarta nume”), un institut in Otopeni, Ana Aslan (“unde celebrul Charlie Chaplin s-a tratat cu Gerovital”) si Smaranda Braescu (parasutist de frunte).

Compus de Andreianu Eduard si Cristian Onut si lansat de 1 decembrie, single-ul “Romania nu-i jucaria ta” va deveni cu siguranta un imn informal al romanilor de pretutindeni. Refrenul interpretat de niste copii ii ofera single-ului o tenta mai sensibila si accentueaza valoarea patriotica a oamenilor, dar si lucrurile care mai trebuie imbunatatite in Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.