Piesa noua: Doddy cu Ana – Iubire sau Razboi (Special Guest Puya)

Doddy cu Ana - Iubire sau Razboi

Doddy: “ povesteste o etapa din viata multora dintre noi care au avut sau au o relatie – etapa aceea in care nu mai exista echilibru si intelegere, cand starile sunt imprevizibile si se trece foarte usor de la imbratisari la certuri inutile.

Ana: “Mi-a placut aceasta piesa din prima clipa in care am auzit-o, mai ales ca m-am regasit in ea! Cred ca oricine se poate regasi in versurile piesei, la un moment dat. Ma bucur ca am colaborat cu Doddy si Puya, m-au primit foarte bine in gasca lor. Vom mai colabora si pe viitor, acesta este doar inceputul, asa ca fiti pe faza!”

“Iubire sau Razboi” este compusa de Mahia Beldo si Doddy in studioul Scandalos Music, este inclusa pe E.P.-ul cu acelasi nume, alaturi de alte doua piese noi, un remix si un videoclip, materiale care vor fi lansate treptat in perioada imediat urmatoare.

Doddy, unul dintre cei mai talentati tineri rapperi romani, a lansat noul sau single: “Iubire sau Razboi”. Piesa este o coproductie MusicExpertCompany – MediaPro Music si reprezinta in acelasi timp o colaborare a lui Doddy cu Ana, avandu-l drept “special guest” pe Puya!

Leave a Reply

Your email address will not be published.