Doria Ivan ia locul Anyei in trupa Hi-Q

doriaivan
Despre Mihai Sturzu, unul dintre baietii simpatici de la Hi-Q, s-a scris foarte mult in ultima vreme. Insa despre Doria Ivan nu s-a mai auzit nimic de foarte mult timp.

Ce au cei doi in comun?! Poate ca Doria, aspiranta la o cariera in industria muzicala, planuieste acum sa ia locul Anyei, fosta solista de la Hi-Q. Sau poate nu! Cel mai sigur este ca frumusetea exotica si “baiatul rau” s-au intalnit zilele trecute intr-un restaurant din Bucuresti, intalnire dupa care Doria a ramas cu un gust placut.

“Pot sa va marturisesc ca Mihai este un tanar inteligent, ca are absolut toate vorbele la el, spune niste glume senzationale si, in plus, este si un prieten foarte bun (in timp ce mancam, o prietena l-a sunat sa-i ceara ajutorul, iar el a dat un telefon imediat pentru a afla cum o poate ajuta pe cea care-i ceruse asta)”, il descrie fosta vedeta Playboy pe Mihai Sturzu.

In ciuda faptului ca fosta colega de trupa il descrie pe Mihai ca fiind un coleg lipsit de bun simt, Doria povesteste ca acesta si-a cerut de mai multe ori scuze pentru ca a intarziat si a platit si consumatia.

“Lucrurile nu mai mergeau bine de ceva vreme. Nu a existat niciodata comunicare intre noi. Mihai este un needucat, nu isi respecta angajatii, nu e in stare sa-si faca treaba. Mihai nu este un om deschis, el crede ca mereu are dreptate. Mi-a zis ca, indiferent ce blonda va fi in trupa, el va avea succes”, au fost cuvintele spuse de Anya la suparare.

Sursa: Muzica9

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.