Doru Isaroiu alaturi de Red Parlament Single nou – “Amprente din iubirea mea”

Red Parlament

La cererea fanilor si a publicului fidel al grupului, Red Parlament au pregatit un single cu video clip de imagine – “Amprente din iubirea mea”.

Piesa este compusa de Doru Isaroiu si Cristi Ungur iar videoclipul a fost realizat de Claudiu Vision.

Doru Isarouiu declara despre noua piesa: “Povestea melodiei a aparut in urma unei relatii mai vechi din tinerete. Din cauza imaturitatii varstei si nesigurantei ne am despartit. Subiectul melodiei este a doua sansa, pe care, daca am avea-o am gestiona altfel lucrurile si ne-am iubi intr un mod matur, pentru ca am invatat din greselile tineretii si am sti sa pastram iubirea, fara a o mai pierde dintr-o simpla prostie. Cu totii am avut unele iubiri pe care am fi vrut sa le pastram… daca am fi stiut cum… Intelepciunea vine odata cu varsta si intradevar putine cupluri primesc o a doua sansa, dar cand se intampla acest lucru cei doi invata sa se pretuiasca reciproc si sa se iubeasca cu adevarat !!!”

Nu exista spectacol in care sa nu li se ceara macar o singura data interpretarea pieselor de success pe care Doru Isaroiu le-a cantat alaturi de fost trupa Parlament: “E frumoasa foc”, “Suflet Pierdut” sau “Privirea Ta”.

Red Parlament vor canta in continuare in concerte o parte din vechile piese ale trupei Parlament, dar si cover-uri dupa hit-uri internationale, atat vechi, cat si noi.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

One Response to "Doru Isaroiu alaturi de Red Parlament Single nou – “Amprente din iubirea mea”"

  1. Pingback: Doru Isaroiu alaturi de Red Parlament Single nou – “Amprente din iubirea mea” - xWeb News Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published.