IRINA RIMES, a fost desemnata “OMUL ANULUI” pentru activitatea muzicala

Irina Rimes

S-a intors acasa pentru a fi onorata cu un important premiu! Pentru Irina Rimes sfarsitul de saptamana a fost plin de emotii. La Chisinau, artista s-a numarat printre marii castigatori ai Galei Vip Magazin, unul dintre cele mai importante evenimentele de peste Prut. In cadrul Galei au fost alese cele mai marcante 100 de personalitati din societatea moldoveneasca, iar la categoria “Showbiz – Artistul Anului”, Irina Rimes a fost onorata sa ridice unul dintre premii. “A fost unul dintre cele mai emoționante momente din viața mea! Dar nu pentru că este cel mai mare premiu pe care l-am luat vreodată, ci datorita faptului că este un premiu pe care mi l-am dorit intotdeauna, castigat acasa, la Chisinau!” a declarat Irina Rimes.

Artist complet, cantareata, compozitoare si producatoare, Irina Rimes se bucura de un succes imens in randul fanilor de peste Prut. “Acum patru, cinci ani, când încă nu aveam idee unde o să fiu astăzi, visam sa fac ceva în țara mea, ceva atât de măreț încât să-mi aduca acest premiu! Iar atunci cand visul se transforma in realitate…traiesti un sentiment unic!” a concluzionat artista.

Dupa hitul care a facut-o cunoscuta in toata tara, “Visele”, cu care a cucerit clasamentele muzicale, Irina Rimes continua sa isi demonstreze talentul si ambitia. Artista a fost revelatia anului 2016 si a lansat prima trilogie din industria muzicala, “Iubiri Secrete”, ce cuprinde piese precum “Iubirea noastra muta”, “Da ce tu?” si “Haina ta”. Acestea au strans milioane de vizualizari pe Youtube, iar pentru acest an, Irina pregateste si un album.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.