Estelle isi face bagajele pentru turneu

Estelle

Printre surprizele turnelului este si show-ul din 28 februarie din New York unde Estelle isi va lansa cel mai recent album ‘All Of Me’. CD-ul vine dupa mult-apreciatul album de debut al senzatiei soul britanice, ‘Shine’. Cel mai nou single, ‘Thank You’ se bucura de un videoclip spectaculos si poate fi urmarit pe canalul oficial de YouTube al cantaretei: www.youtube.com/user/EstelleOnline.

BET Networks a anuntat ca Estelle va fi capul de afis in cadrul BET Music Matters ‘The All Of me Tour’ care va lua start pe 2 februarie 2012 in Cleveland. Cantareata va fi acompaniata de Elie Varner, Stacy Barthe si Luke James, ca invitati speciali. Pentru mai multe detalii legate de turneu si informatii despre achizitionarea biletelor accesati: www.estellemusic.com/tour-dates/.

Albumul ‘Shine’ a fost cu siguranta unul dintre cele mai bine vandute albume ale anului 2008, asigurandu-i cantaretei britanice notorietatea, un hit de prima mana: ‘American Boy(feat. Kanye West)’ si un Grammy.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.