Festivalul Mamaia: Lista Castigatori


Festivalul Mamaia

La sectiunea Creatie, locul I si premiul de 1500 de euro a fost acordat piesei “Sunt gelos”, interpretata de Mihai Bajinaru si compusa de Adrian Romcescu. De text s-a ocupat Dana Dorian. Locul doi si premiul de 1.000 de euro a fost castigat de melodia “Mereu invingator”.

Compozitor a fost Tudy Zaharescu, textier si interpret Ana Mardare. Ultimul loc de pe podium, de asemenea premiul de 500 de euro i-a revenit trupei Perpetuum, care a interpretat piesa “Doar a ta” – compozitori Liviu Cocoru, Marius Draghici, Catalin Fantaneanu, Dumitru Catalin Cotelin si Ana Maria Popa, textieri Theea Elisa Ioana Minculescu si Petrescu Laura. 60% din sumele castigate vor reveni compozitorilor, 30% interpretilor si 10% textierilor.

Trofeul Mamaia 2011 a fost castigat de piesa “Ciao amore, come stai”, compusa de Marcel Dragomir. Premiul este un automobil Skoda Fabia, in valoare de peste 8000 de euro, ce va fi impartit intre interpret, compozitor si textier.

La sectiunea rock “Teo Peter”, castigatoare a fost trupa Vertigo. Pe locurile doi si trei s-au clasat formatiile Pasager si Tips.Premiul “Teo Peter” a revenit trupei Addiction.

Premiul TV Neptun ii va fi oferit trupei Vertigo, iar premiul “Margareta Paslaru” ii va reveni interpretei Bernice Chitiul, artista care a fost descalificata din cauza unui conflict referitor la vestimentatia interpretilor. Vicepresedintele Asociatiei Jurnalistilor Muzicali, Stefan Naftanaila, a anuntat ca premiul special oferit de asociatie va fi oferit interpretei Daniela Marin.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.