Festivalul Mamaia: Lista Castigatori

0
7

Festivalul Mamaia

La sectiunea Creatie, locul I si premiul de 1500 de euro a fost acordat piesei “Sunt gelos”, interpretata de Mihai Bajinaru si compusa de Adrian Romcescu. De text s-a ocupat Dana Dorian. Locul doi si premiul de 1.000 de euro a fost castigat de melodia “Mereu invingator”.

Compozitor a fost Tudy Zaharescu, textier si interpret Ana Mardare. Ultimul loc de pe podium, de asemenea premiul de 500 de euro i-a revenit trupei Perpetuum, care a interpretat piesa “Doar a ta” – compozitori Liviu Cocoru, Marius Draghici, Catalin Fantaneanu, Dumitru Catalin Cotelin si Ana Maria Popa, textieri Theea Elisa Ioana Minculescu si Petrescu Laura. 60% din sumele castigate vor reveni compozitorilor, 30% interpretilor si 10% textierilor.

Trofeul Mamaia 2011 a fost castigat de piesa “Ciao amore, come stai”, compusa de Marcel Dragomir. Premiul este un automobil Skoda Fabia, in valoare de peste 8000 de euro, ce va fi impartit intre interpret, compozitor si textier.

La sectiunea rock “Teo Peter”, castigatoare a fost trupa Vertigo. Pe locurile doi si trei s-au clasat formatiile Pasager si Tips.Premiul “Teo Peter” a revenit trupei Addiction.

Premiul TV Neptun ii va fi oferit trupei Vertigo, iar premiul “Margareta Paslaru” ii va reveni interpretei Bernice Chitiul, artista care a fost descalificata din cauza unui conflict referitor la vestimentatia interpretilor. Vicepresedintele Asociatiei Jurnalistilor Muzicali, Stefan Naftanaila, a anuntat ca premiul special oferit de asociatie va fi oferit interpretei Daniela Marin.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.