Formatia Guano Apes va concerta la Tuborg Green Fest Peninsula 2011

0
8

Guano Apes

Tot din categoria muzicii rock, concertul clujenilor de la Grimus promite sa fie unul din momentele de atractie, mai ales ca el va include si piese de pe ultimul album, Egretta, care va fi lansat in Romania abia in luna octombrie.

Pentru ca pe scena festivalului Peninsula nu va fi prezent numai rock-ul, va anuntam ca muzica electronica ne va incanta auzul prin prezente precum Nick Warren sau Borgore. De pe scena electronica romaneasca, ii veti putea vedea pe cei de la Suie Paparude si ROA.

Tuborg Green Fest Peninsula are loc intre 25 si 28 august 2011 la Targu Mures, in vecinatatea Complexului de Agrement Weekend, pe malul Muresului. Biletele au fost puse in vanzare in reteaua Eventim si pe eventim.ro. Pretul unui abonament achizitionat pana pe 24 august este de 199 de lei, iar la fata locului – 240 de lei (biletele pe o zi costa 80, respectiv 100 de lei).

In intervalul 15 iunie – 15 iulie este perioada Early Bird Promotion, in care 4 zile de festival va costa doar 179 de lei.

Elevii care sustin anul acesta examenul de Bacalaureat pot cumpara abonamente cu o reducere de 33%, adica la doar 159 de lei, in perioada 15 iunie – 15 iulie, iar posesorii de STUDCARD pot obtine, pana pe 19 august, abonamentul Tuborg Green Fest Peninsula la pretul de 169 de lei, beneficiind de o reducere de 30%.

Mai multe detalii si cele mai proaspete stiri despre Festivalul Tuborg Green Fest Peninsula se gasesc pe pagina oficiala a evenimentului, precum si accesand pagina de Facebook (Peninsula/Felsziget Official).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.