Formatia rock Trooper in Turneu

0
11

Trooper

Turneul va trece prin mai toate marile orase ale Romaniei. Primele concerte vor avea loc la inceputul lunii octombrie (7 octombrie – Campina, 8 octombrie – Targoviste, 14 octombrie – Iasi, 15 octombrie – Bacau), urmand ca, in noiembrie si decembrie, sa treaca si prin Galati, Buzau, Bucuresti si Brasov.

Trooper, una dintre cele mai cunoscute formatii rock din Romania, urmeaza sa lanseze un nou album. “Voodoo” se cheama, iar, odata cu lansarea lui, trupa va pleca si in turneu national.

Despre album, Alin Dinca a declarat ca vorbeste despre diferitele forme de subjugare a sufletului. “Intr-un fel sau altul, ca vrem sau nu, traim intr-o lume care te poseda in fiecare clipa a vietii tale: mergi la munca si faci lucruri pe care le vrei sau nu, mergi pe strada si faci ce face toata lumea, pornesti televizorul si brusc simti cum unii incearca sa-ti bage lucruri pe gat, inveti ce te pune lumea, te dezvolti cum vrea unul sau altul, iubesti cum esti invatat sa iubesti, traiesti intr-o continua lupta cu tine. In lumea asta, oricine poate sa fie un posibil “vrajitor voodoo””, a mai spus solistul trupei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.