Video: Lady Gaga – You and I

0
2

Lady Gaga - You and I

Acestea nu sunt, insa, singurele imagini socante din videoclip. Artista se saruta cu ea insasi (cu alter ego-ul ei, mai exact) si exista secvente in care este robotizata sau joaca rol de barbat. In aceasta ipostaza am mai vazut-o, insa, si cu alta ocazie, asa ca nu mai e nimic nou din punctul asta de vedere.

Misterul picioarelor insangerate postate acum cateva zile pe profilul de Twitter al lui Lady Gaga a fost dezvaluit. Ele sunt parte din videoclipul piesei “You and I”.

Ce e cert este ca videoclipul e incarcat cu simboluri si contine imagini mult mai socante si mai agresive decat ne-am fi asteptat, care nu au, de altfel, nicio legatura cu versurile piesei.

Videoclipul You and I a fost regizat de Haus of Gaga, iar fashion director a fost Nicola Formichetti. Coragrafia le apartine lui Laurieanne Gibson si Richard Jackson.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.