Fostul component 3 Sud Est, Laurentiu Duta are o noua piesa “Strada fara nume”

Laurentiu Duta

Totodata, sfarsitul lui 2011 il gaseste pe Laurentiu cu un bilant foarte bun, printre realizarile sale in calitate de compozitor si producator numarandu-se Dony feat Elena – ‘Hot Girls’, Elena cu ‘Midnight Sun’, Andreea Banica cu ‘Electrified’, piese care au devenit hituri atat in topurile de la noi, cat si la nivel international.

Sfarsitul acesta de an i-a prins pe Laurentiu Duta si echipa sa de la S-E Production Studio implicati in foarte multe proiecte muzicale. Printre altele, Laurentiu Duta este producatorul muzical de la X-Factor, ocupandu-se pe toata perioada derularii show-ului de reorchestrarea si rearanjarea pieselor alese de concurenti.

“Anul acest a fost unul plin pentru maine. In toamna asta mai ales am avut un program infernal. Am muncit fara pauza si fara weekend-uri libere pentru productiile ce le aveam in plan cu diversi artisti, dar mai ales pentru rearanjarea pieselor de la X-Factor. Abia acum am reusit sa iau o gura de aer si am hotarat sa lansez oficial noua piesa ‘Strada fara nume’, ce a primit comentarii foarte bune din partea oamenilor de specialitate si mai ales a publicului”, declara Laurentiu Duta.

Cantaret, compozitor si autorul a numeroase single-uri, Laurentiu Duta lanseaza acum un nou single solo: ‘Strada fara nume’. Piesa a intrat deja in playlist-urile posturilor de radio de la noi iar artistul are in plan pentru prima parte a anului 2012 filmarea unui videoclip pentru aceasta piesa.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Email this to someone
email