Foto Filmari! Colaborarea acestei veri! Alina Eremia si VUNK se pregatesc sa lanseze “Imbracati sau Goi”


Alina Eremia, este cu siguranta una dintre cele mai iubite artiste din Romania, cu milioane de vizualizari pe Youtube si sute de playuri la radio. Tanara cantareata este un idol al generatiei, cu sute de mii de fani. Pentru cel mai recent single “Imbracati sau Goi”, care va fi lansat maine la ora 19:00, Alina a colaborat cu trupa VUNK.

Fashion Icon, cantareata de succes si una dintre cele mai frumoase femei din Romania, Alina apare in videoclipul piesei “Imbracati sau Goi” in tinute in care nimeni nu se astepta sa o vada vreodata. Tanara artista vrea sa ne aduca odata cu aceasta colaborare energia si buna dispozitie de care uneori uitam sa profitam. Dupa ce ne-a racorit cu o piesa fresh la inceputul verii cu “Nanana”, Alina Eremia revine in atentia noastra cu o colaborare neasteptata si un clip incarcat de detalii si simboluri ce ne duc in calatoria propriei povesti.

Alina Eremia s-a facut cunoscuta publicului prin intermediul serialului “Pariu cu viata”, iar aventura ei in lumea muzicii a inceput impreuna cu Lala Band. Piese precum “Cum se face”, “Cand luminile se sting”, “Dulce amar”, “A fost o nebunie”, “Ilegal”, “De ce ne indragostim”sau “Poarta-ma” sunt inca pe buzele admiratorilor.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

One Response to "Foto Filmari! Colaborarea acestei veri! Alina Eremia si VUNK se pregatesc sa lanseze “Imbracati sau Goi”"

  1. Pingback: Foto Filmari! Colaborarea acestei veri! Alina Eremia si VUNK se pregatesc sa lanseze “Imbracati sau Goi” - xWeb News Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published.