Giulia adorata de comunitatea gay

Giulia Anghelescu

Recent “Mi-e dor de noi” a fost desemnata melodia gay a anului care tocmai s-a incheiat. Cu aceasta ocazie Giulia a acordat un interviu pentru comunitatea gay din Romania in care vorbeste deschis despre alegerile vestimentare pe care le face, despre respect si tot ce a invatat in anii de cand este pe scena.

Intrebata direct daca are prieteni gay, artista nu se sfieste sa recunoasca: “Da am, chiar mai multi! Fiecare are dreptul sa iubeasca cum vrea si cat vrea! Ma distreaza mereu si ne simtim bine impreuna, sunt plini de viata si asta imi place! Ca o marturisire, amicii/prietenii mei gay ma inteleg mai bine decat prietenele mele!”

Interpreta hitului Vorbe Goale discutat deschis cu cei de la gayofficial.blogspot.com si despre afinitatile ei muzicale. Loredana este un artist pe gustul Giuliei: “Primul album cumparat este Atitudine al Loredanei. Loredana este o artista desavarsita, complexa pe care o apreciez foarte mult. Eu sunt fan Loredana!”

Viitoarea mamica a declarat ca prefera piesele in limba romana pentru ca ajung mai usor la inimile ascultatorilor. In acelasi interviu Giulia isi indeamna toti fanii gay sa fie sinceri cu ei si le doreste sa fie fericiti.

Interviul integral il puteti citi aici:
http://gayofficial.blogspot.com/2012/01/exclusiv-interviu-cu-giulia.html

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Print
Email this to someone
email