Giulia Nahmany lanseaza coloana sonora a filmului “Love by design” !

Giulia Nahmany

“Love by design” este cu siguranta cel mai abitios si cel mai complex proiect al Giuliei Nahmany de pana acum. Coproductia romano-americana, ce urmeaza sa aiba premiera pe marile ecrane in data de 31 octombrie promoveaza Romania in intreaga lume.

Coloana oficiala a filmului, interpretata de Giulia Nahmany, se lanseaza in premiera pe libertatea.ro, iar piesa aleasa se numeste sugestiv “Girl to change the world”. Videoclipul ne dezvaluie cateva cadre din viitorul film ce se anunta a fi un succes pentru industria cinematografica romanesca pe plan international. Piesa inregistrata intr-un studio consacrat din Los Angeles, Studio City Sound, a fost realizata de Tom Weir, castigator al unui premiu Grammy.

Extrem de increzatoare in noul proiect Giulia Nahmany marturiseste: “Pe coloana sonora a fimului Love by Design aveam nevoie de o piesa care sa ilustreze foarte bine povestea personajului meu, Danielle Luca, o tanara ambitoasa care lupta sa se implineasca profesional! Conceptul piesei a fost construit in jurul filmului, de la titlu “Girl to change the world”, pana la mesaj si instrumental!”

Piesa a fost aleasa impreuna cu producatorul Tom Weir si a fost inregistrata in studioul sau din Los Angeles in luna februarie a acestui an. Mesajul extrem de pozitiv al piesei ne introduce in tema filmului, o comedie-romantica, extrem de savuroasa. Considerat unul dintre cei mai buni producatori din lume, Weir a lucrat in studioul sau cu nume sonore din industria muzicala internationala: Rod Stewart, Kelly Clarkson, Eric Clapton sau Alanis Morissette.

Comedia romantică “Love by Design” o are în prim-plan pe Danielle Luca, interpretată de Giulia Nahmany, a cărei viaţă se schimbă rapid când Vivien Thompson, al cărei rol este jucat de Jane Seymour, redactorul-şef al unei faimoase reviste, Beguile, din New York, o concediază din postul de fashion editor, ea fiind nevoită să se întoarcă acasă, în România, unde porneşte într-o călătorie de redescoperire.

Love by Design” îl are ca regizor pe Michael Damian, cunoscut publicului român pentru rolul din serialul “Tânăr şi neliniştit”. Scenariul este semnat de Michael Damian, împreună cu Alexandru Adrian Marinică.

Imaginea este semnată de Viorel Sergovici şi Lulu de Hillerin, scenografia îi aparţine lui Mihai Dorobanţu, împreună cu Andreea de Hillerin, producători fiind Viorel Sergovici , Ştefan Hillerin şi Janeen Damian.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Print
Email this to someone
email