Ioana Ignat a lansat parodia “Ma desinzapezesc”

0
4

Ioana Ignat

Daca vremea de afara inca nu ne-a luat prin surprindere, atunci sigur este vorba despre parodia Ioanei Ignat “Ma desinzapazesc”! Piesa are versuri noi, in ton cu atmosfera de afara, iar artista a pastrat linia melodica de la single-ul ei de debut, #MaDezindragostesc.

In videoclipul parodiei “Ma desinzapesesc” au aparut Ionut Rusu, cunoscut pentru participarea la emisiunea iUmor, si fetele de la LikeOne, ce au devenit apreciate datorita vine-urilor amuzante si creative.

“M-am trezit ieri dimineata, am scos capul pe fereastra si am vazut ca va trebui sa ma lupt cu zapada cand ies din casa; imediat am sunat-o pe Theea Miculescu care, in 10 minute, a scris versurile parodiei Ma desinzapezesc! Cateodata e bine sa nu ne luam chiar asa in serios!” a declarat Ioana Ignat.

Despre Ioana Ignat

Ioana Ignat s-a facut remarcata odata cu emisiunea “Vocea Romaniei”, unde s-a clasat in finala, fiind una dintre preferatele publicului. Artista, originara din Botosani, canta la patru instrumente muzicale: pian, chitara acustica, chitara bass si violoncel. Este apreciata datorita timbrului vocal deosebit si talentului de care da dovada la doar 18 ani.

La inceputul acestui an artista a lansat deja doua piese: “Dor de iarna”, unde a colaborat cu Damian Draghici si single-ul de debut, “Ma dezindragostesc”, o piesa de stare, cu un sound aparte, ce ajunge la inimile tuturor.


Radio Noise este alaturi de tine noi ne autofinantam din publicitate sau din donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here