Jean Michel Jarre da batai de cap organizatorilor romani

0
2

Jean Michel Jarre
Dupa ce a fost mutat de la Sala Palatului la Sala Polivalenta, show-ul pe care Jean Michel Jarre il va sustine pe 3 iunie la Bucuresti continua sa le dea batai de cap organizatorilor romani (Fundatia Phoenix).

Iata cateva dintre problemele ridicate de Jean Michel Jarre celor de la Fundatia Phoenix:

-necesarul extraordinar de mare de putere electrica impune cablarea la un transformator aflat la distanta destul de mare de sala.

-dimensiunile ecranului folosit (30 m x 9 m) determina “uciderea” unui numar relativ mare de locuri din totalul normal, ceea ce va diminua considerabil capacitatea salii.

– echipamentele de laser si pirotehnie necesita blocarea unor zone, ceea ce afecteaza, de asemenea, o parte a locurilor din sala.

– puterea instalata a sunetului ar putea ridica unele probleme.

Echipa de pre-productie a celebrului muzician francez, care s-a aflat de curand la Bucuresti si-a exprimat regretul privind inexistenta in capitala Romaniei a unei sali de spectacole care sa se ridice la standardele internationale actuale.

Biletele pentru concertul lui Jean Michel Jarre de la Bucuresti sunt deja disponibile online pe eventim.ro, bilete.ro, blt.ro si in magazinele Germanos, Vodafone, Muzica, librariile Carturesti si Humanitas, precum si la Sala Palatului.

Pentru acest show sunt disponibile cinci categorii de bilete: 100, 200, 300, 500 si categoria VIP – 700 lei.

Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.