Madonna si-a umplut caloriferele cu apa sfintita Kabbala

0
4

Madonna
Madonna si-a umplut sistemul de incalzire cu apa sfintita Kabbala, scrie showbizspy.com.

Vedeta a cheltuit peste 10.000 de dolari pentru ca fiecare calorifer din vila sa londoneza cu 10 dormitoare sa fie alimentat cu pretioasa apa.

O sursa apropiata Madonnei a povestit ziarului britanic News Of The World prin ce a trecut echipa de instalatori care a incercat sa repare un radiator defect.

Menajera Madonnei s-a facut foc si para cand a vazut cu oamenii incercau sa goleasca caloriferul de apa pe care stapana sa cheltuise o avere. Insa oamenii au insistat spunand ca trebuie sa inlocuiasca o valva stricata. Abia dupa o ora menajera i-a lasat pe oameni sa puna apa in galeti, implorandu-i sa nu verse nici macar un strop.

Madonna este de aproape 12 ani adepta religiei Kabbala. Kabbala i-a influentat stilul de viata, muzica si totodata i-a mai golit si din buzunare. In urma cu doi ani revista Touch Weekly nota ca vedeta pop cheltuieste anual 120.000 de dolari pe apa sfintita Kabbala.

Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.