Viorica si Ionita din Clejani deschid concertul lui Bregovic de la Bucuresti

0
1

Viorica Si Ionita din Clejani
Viorica si Ionita din Clejani sunt invitatii speciali ai lui Goran Bregovic, in cadrul concertului pe care acesta il va sustine alaturi de Wedding and Funeral Orchestra, pe 20 mai la Bucuresti. Spectacolul va avea loc la Zona Arena si va incepe de la ora 19.30.

Goran Bregovic si-a inceput cariera muzicala la varsta de 16 ani, infiintand trupa Bijelo Dugme. Dupa 15 ani de turnee maraton alaturi de Bijelo Dugme, artistul a decis ca este momentul schimbarii si s-a retras pentru a scrie muzica de film: Vremea tiganilor, Arizona Dream, Train de Vie si multe altele.

Din 1995, fara sa abandoneze muzica de film si de teatru, Goran Bregovic si-a construit o noua cariera interpretativa, alaturi de Wedding and Funeral Orchestra. Orchestra sa de nunti si inmormantari este compusa din suflatori tigani, voci traditionale bulgaresti, chitara electrica, percutie traditionala, coarde si cor bisericesc.

Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.