Lady Gaga a cerut un autograf pe pasarica

Cine se-aseamana, se-aduna… Cine altcineva putea fi idolul excentricei Lady Gaga, decat la fel de excentricul Boy George. Daca stam putin sa ne gandim, cei doi(doua?) au multe in comun. Privind in trecut, la cum arata cantaretul atunci cand era tanar si in voga, observam un look asemenator cu cel al lui Lady Gaga de acum.

Celebra Gaga a inceput deja de ceva vreme sa redefineasca normalitatea, iar ultimul videoclip “Telephone” este un exemplu cat se poate de clar. Pe langa faptul ca in videoclip isi arata pasarica (cenzurata), s-a trezit ca mai vrea si un autograf pe ea de la nimeni altul decat idolul ei, Boy George.

ladygaga

Si pentru ca visul acesteia era sa isi intalneasca idolul, marele eveniment s-a intamplat cand Gaga a devenit faimoasa si l-a intalnit pe artist in culisele unui concert sustinut de ea.

Boy George marturiseste ca intalnirea cu cea mai in voga cantareata a momentului a fost destul de ciudata, insa Lady Gaga a fost dulce. “A fost foarte dulce. Mi-a cerut sa ii dau un autograf pe “pasarica”, dar i-am semnat o palarie”, a marturisit cantaretul.


Sursa: MuzicaBuna

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.