Lady Gaga no.1 artist cu peste 1 MILIARD de accesari online

ladygaga
Celebra si excentrica Lady Gaga este probabil cea mai mediatizata artista din intreaga istorie muzicala a lumii. A reusit ce n-au reusit multi alti artisti cu decenii de cariera muzicala in spate: 1 MILIARD de accesari pe internet!

Interpreta Lady Gaga, cu cele trei singleuri, inclusiv nou lansatul Telephone, este cel mai privit artist de pe web. Visible Measures a urmarit popularitatea artistei si a anuntat ca aceasta este primul artist din muzica, care depaseste un miliar de de accesari video. Majoritatea sunt pe YouTube si pe mai putin cunoscutul Vevo, joint venture intre YouTube si Universal – iar videoclipurile Lady Gaga aduc un sfert din vizitatorii Vevo.

Poker Face, Bad Romance si Just Dance au tras fiecare 374, 360, respectiv 272 milioane vizionări, iar campaniile recente, precum Ziua Lady Gaga pe Facebook, au intensificat popularitatea piesei Telephone.

Visible Measures are un top 10 al “clubului 100 de milioane” de videoclipuri virale, actual condus de Crank Dat al Soulja Boy cu 722 milioane accesari. The Twilight Saga este pe doi cu 640 milioane iar Beyonce cu Single Ladies are 522 milioane.

Sursa: Muzica9

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.