Lansare: Liry – Dama de Gheata (Mixtape)

0
35

Liry - Dama de Gheata - Mixtape

Materialul se compune din sapte piese cu mesaje poetice si titluri metaforice, ilustrate de MVD MVN intr-un artwork plin de simboluri. Dama de gheata, piesa care da titlul mixtape-ului, a beneficiat de un montaj video realizat de EnerGIA.

Mario V s-a ocupat de productia aditionala a mixtape-ului, accentuand atmosfera misterioasă a materialului prin cut-uri, efecte si backing vocals.

Am scris aceste piese intr-o luna, inspirata de ce am trait si simtit de cand m-am mutat in Bucuresti. M-am reintors la mine, la sinele meu poetic, si-am gasit un mod de a coda anumite aspecte foarte personale pentru mine. Doar daca asculti cu foarte mare atentie poti deslusi sensul real al anumitor piese. Odata cu acest mixtape simt ca mi-am parasit definitiv zona de confort, demers firesc pentru oricine cauta evolutia in ceea ce face. (Liry)

Mixtape-ul Dama de Gheata poate fi ascultat pe canalul de YouTube al artistei.

Liry a debutat online in 2008, cu albumul Pledoarie pentru suflet. In 2012, alaturi de Gani, a lansat Alternative, un material care cuprinde colaborari cu Bean (Subcarpati), Cedry2k, Dj Grigo, Nwanda si Zhao. In 2013 a colaborat cu JerryCo pe albumul sau, Sange albastru, lansat la casa de discuri Sprint Music, iar in 2014 lanseaza primul ei single oficial, Fara tine feat. JerryCo si Mario V, cu aceeasi casa de discuri. In 2015 a lansat imnul oficial al campaniei #NuinseamnaNU, Ploaia, iar in octombrie anul acesta, Muntele, o piesa cu videoclip.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.