Lansare: Magnolia – If I Could Press A Button

0
8

Magnolia

Magnolia a inceput luna iulie in forta, cu un show in cadrul B’ESTFEST Summer Camp, in aceeasi zi cu Asian Dub Foundation, LAMB si Mika, reintrand apoi in studio pentru a finaliza noul single, “If I Could Press A Button”.

Single-ul pastreaza acelasi stil retro-electro-pop cu care Raluca Leahu – vocea din spatele proiectului Magnolia – ne-a obisnuit, si este “o combinatie de vechi cu nou, atat ca stil de instrumentatie, cat si ca energie”, dupa cum declara chiar Raluca.

Magnolia isi va petrece o mare parte a acestei veri in studio, unde in prezent lucreaza la noi piese, care isi vor gasi locul pe materialul discografic de debut, ce urmeaza a fi lansat spre sfarsitul acestui an. Intre timp, trupa pregateste si un nou show live, orientat mai mult spre zona electro, data fiind si schimbarea de componenta: Marius Silion “Secuem”, cel care a castigat concursul de remix-uri pentru piesa “Music”, este noul membru Magnolia, ocupandu-se in concerte de partea de synth / fx / samples, alaturi de Raluca (voce), Dan Leahu (chitara & synth) si Bogdan Morosanu (tobe).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.