Liberty Parade 2011: Record, au fost peste 80.000 de participanti

0
17

Liberty Parade 2011

Fanii LIBERTY PARADE au dat startul celei mai mari manifestari dance in aer liber, organizata de Radio 21, sambata, 30 iulie 2011, ora 16:00, la Olimp. Cele trei camioane in care au mixat Cristi STANCIU & Matteo, Claudio CRISTO, Bogdan POPOVICIU & DJ Xander, DJ DARK, Mahony, Proof si Rhadow s-au umplut pana la refuz de clubberi fistichii veniti din toate zonele tarii. Costumati special pentru cea de-a 11-a editie LIBERTY PARADE – cu tot felul de peruci, ochelari de soare si accesorii inedite, tinerii din camioane si miile de petrecareti care li s-au alaturat cu masini, biciclete sau pe jos, alcatuind o coloana de sute de metri, au dansat pe intregul traseu, prin statiuni, pana la plaja dintre Venus si Saturn.

Incepand cu ora 18.00, pe scena Liberty Parade au urcat DJ Christian Green, Vali Barbulescu (DJ VAL LA VILLE), DJ Andi si Liviu Hodor si DJ Optick. Plaja dintre Venus si Saturn a explodat in urale si aplauze la ora 02.00, cand si-a facut aparitia pe scena invitatul special al evenimentului, SHARAM. DJ-ul de origine iraniana a fost impresionat de fantastica energie de la LIBERTY PARADE si a marturisit ca a avut parte de “o noapte excelenta, datorita unui public minunat”.

Pe beat-urile DJ-ilor Vika Jigulina s Raoul Russu, tinerii de la LIBERTY PARADE au prins zorile impreuna, dansand neobositi pana la 6 dimineata, cand s-a incheiat, oficial, cea mai mare petrecere a anului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.