Leticia isi rasplateste fanii la sfarsit de an

Leticia - What is your problem boy

Pentru acest sfârşit de an, cântăreaţa Leticia a pregătit o surpriză celor ce îi ascultă muzica şi vor să o descopere ca artist prin melodiile pe care le promovează: a postat pe pagina oficială de Facebook (http://www.facebook.com/LeticiaOfficial) un clip inedit pentru piesa “A song in a smile”, pe care o promovase anterior în diferite emisiuni tv.

“Îmi place să păstrez o legatură strânsă cu prietenii mei de pe Facebook, de aceea îi răsplătesc de fiecare dată şi le mulţumesc în felul meu pentru că îmi sunt alături şi mă susţin. Profit de ocazie şi le urez tuturor un An Nou fericit, cu multe dorinţe împlinite şi putere de a merge mai departe, indiferent de obstacolele pe care ni le oferă viaţa”, ne-a declarat Leticia.

De producţia şi regia clipului s-a ocupat NINO Florin Bolohan http://www.McNino.ro /
http://www.fb.com/McNinoRom, iar de muzică si text Cristian Alexandru şi Leticia.

Recent, artista a lansat un single nou, produs de That’s Right Production, pe care îl puteţi asculta aici: http://www.youtube.com/watch?v=X4OxLfVdH70

Pe Leticia o găsiţi pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/LeticiaOfficial, unde îi puteţi adresa gândurile voastre, şi îi puteţi urmări activitatea muzicală pe contul oficial de YouTube http://www.youtube.com/letitiaelena .

Leticia – A song in a smile

Leave a Reply

Your email address will not be published.