Apple vrea sa lanseze un ceas


iWatch

Potrivit unor surse din rândul furnizorilor asiatici ai Apple, citate recent de portalul chinez Tech163.com, Apple lucrează la un nou produs care ar putea să înlocuiască smartphone-urile, un computer watch iOS cu Bluetooth şi ecran de 1,5 inci (3,8 centimetri).

Totodată, Apple a început testele pentru un nou iPhone şi pentru următoarea versiune a sistemului de operare, iOS 7, potrivit portalului The Next Web, citat de cotidianul New York Times.

Dezvoltatorii de aplicaţii au găsit în bazele de date privind utilizarea aplicaţiilor referiri la un cod de identificare pentru un nou iPhone, iPhone 6.1, care rulează sistem de operare iOS 7, potrivit portalului.

iPhone 5 are codurile de identificare iPhone 5.1 şi iPhone 5.2 şi rulează sistemul de operare iOS 6, ultimul lansat de Apple.

Informaţiile înregistrate privind noile coduri de identificare provin de la o adresă de internet din campusul Apple din Cupertino, California, sugerând că inginerii companiei testează compatibilitatea noului iPhone cu aplicaţiile cu un număr mare de utilizatori.

“Chiar dacă datele de identificare ale sistemului de operare şi dispozitivului pot fi falsificate, adresa IP care conduce la campusul din Cupertino al Apple ne face să credem că nu este un astfel de caz”, scrie The Next Web.

Apple a lansat iPhone 5 în luna septembrie, iar potrivit informaţiilor apărute în presă noul iPhone ar urma să intre pe piaţă la mijlocul acestui an, ne relateaza rtv.net

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone