Lora “Ruga” piesa manifest de 1 Decembrie

0
37

Lora

Luna decembrie aduce cu ea, o perioada in care ne intoarcem atentia catre familie si catre adevaratele valori. Videoclipul piesei , filmat in regia lui Florin Botea, amplifica mesajul piesei prin simplitate si emotia miscarilor.

Lora: “Traiesc o emoție de nedescris pentru faptul că aceasta piesa cu un mesaj atat de puternic a ajuns la mine. Imi doresc sa atinga inimile tuturor celor care o ascultă asa cum mi-a atins mie inima atunci când am cantat-o. Cu iubire …”

Piesa, produsa si compusa in studiourile KAZIBO Music, exprimă dorinta de întoarcere la origini, la valorile elementare ale omului, îndeamnă la toleranta si face apel la umanitatea colectiva a poporului roman. Ovidiu Baciu si Alex Pelin au compus muzica si textul, iar la partea de instrumental au facut echipa si cu Andy Platon.

Alex Pelin, KAZIBO Music “Priviti aceasta melodie ca o reflexie a lumii in care traim. O lume in care ne este atat de comod sa fim rai, rautaciosi fata de cei din jur, fata de cei diferiti! O lume care s a nascut libera dar se ingradeste singura. Invatam de cand suntem mici ca lucrurile cele mai bune si frumoase sunt simple! Haideti sa fim simpli! Haideti sa fim buni! Haideti sa fim frumosi!”

Lora este una dintre cele mai iubite artiste din Romania, iar piesele ei au strans milioane de vizualizari pe youtube si mii de difuzari pe radiourile din intreaga tara. “No More Tears” este single-ul cu care si-a lansat cariera solo si care a ajuns rapid in topul calasamentelor muzicale. Hit-uri precum “Ne Impotrivim”, “Singur In Doi”, “Bine Mersi”, “Fara El” au ajuns direct la inimile fanilor care le fredoneaza la fiecare concert.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.