Luna Amara si Trooper, primele trupe confirmate pentru Stufstock 2010

1
11

Luna AmaraCea de-a opta editie a festivalului Stufstock va avea loc in perioada 16-22 august 2010, pe plaja din Vama Veche, anunta organizatorii evenimentului.

Primele nume confirmate pe afisul festivalului sunt Luna Amara, Trooper (foto) si Trupa Veche.

Anul acesta festivalul se va desfasura pe trei scene: scena Rock, situata pe plaja, in nordul Vamii, scena Fusion World Stage, care va reuni mai multe tipuri de muzica, de la jazz, blues, la electro si va fi amplasata tot pe plaja, si scena Newcomers, unde vor canta trupele noi, alese in urma unei preselectii, in Bucuresti.

Trupele care vor sa se inscrie pentru a canta pe scena Newcomers trebuie, inainte de toate, sa poata sustine un repertoriu propriu de minim 45 de minute. Ele isi vor trimite demo-urile prin posta, la CP 28, OP 79, Bucuresti, pana la data de 2 iunie. La finalul jurizarii, care va dura o saptamana, vor fi alese 24 de formatii care vor intra in semifinala si vor concerta in luna iulie intr-un club din Bucuresti, anuntat ulterior.

In urma acestui concert, 12 trupe vor avea sansa sa se lanseze printr-un concert ce va avea loc pe scena Newcomers din Vama Veche. Cele mai bune trupe “newcomers” care canta la Stufstock vor fi, de asemenea, premiate.

Alaturi de concertele extraordinare cu care Stufstock-ul si-a obisnuit de sapte ani publicul, anul acesta evenimentul va deveni mult mai complex si va sustine si alte forme de exprimare artistica: teatrul, filmul, fotografia, literatura, totul sub umbrela eco.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.