Suie Paparude deschide concertul Faithless de la Ciuc Summer Fest


Suie PaparudeSuie Paparude, cea mai cunoscuta trupa de muzica electronica din Romania , va concerta vara aceasta in cadrul Ciuc Summer Fest in aceeasi zi cu „arhitectii muzicii electronice” – Faithless, anunta organizatorii evenimentului.

Ciuc Summer Fest va avea loc pe Stadionul de Atletism Iolanda Balas Soter din Bucuresti, printre numele confirmate in program numarandu-se Pink Martini si Gary Moore.

Suie Paparude nu se va afla pentru prima data pe o scena alaturi de nume mari din muzica internationala, prima experienta de acest gen fiind in anul 2006, cand trupa a fost una dintre putinele nume romanesti selectate sa cante in deschiderea concertului Depeche Mode de la Bucuresti.

In anul 2007, in cadrul primei editii B’Estfest, Suie Paparude a sustinut un show memorabil in deschiderea unor artisti precum Faithless, Hooverphonic sau Morcheeba, urmand apoi numeroase alte concerte sustinute in cadrul unor festivaluri precum Beck’Sperience, in anul 2008, sau Tuborg Green Fest, in vara lui 2009.

Ciuc Summer Fest va avea loc vara aceasta in perioada 16 – 18 iulie, pe Stadionul Iolanda Balas Soter din Bucuresti, biletele putand fi achizitionate online de pe myticket.ro si din reteaua magazinelor Diverta, la diferite categorii de pret in functie de distanta fata de scena: 90 lei, 160 lei si 220 lei.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Email this to someone
email