Concertul Scooter se amana pentru 26 septembrie


ScooterConcertul pe care trupa Scooter trebuia sa il sustina pe 5 iunie la Bucuresti a fost reprogramat pentru data de 26 septembrie. Evenimentul va avea loc tot la Arenele Romane, cu incepere de la ora 20.00.

“Aceasta amanare se datoreaza unei restructurari a programului de turneu. De la mijlocul lunii septembrie, Scooter reia in Europa turneul de promovare a celui mai recent album Under the Radar Over The Top si Bucurestiul este inclus in lista de turneu! Cei de la Scooter isi cer scuze pentru eventualele neplaceri, dar promit ca show-ul din septembrie se va ridica la asteptarile fanilor asa cum i-au obisnuit mereu”, declara Raluca Mihail, managing partner Blue Music, organizatorul concertului.

De-a lungul timpului, Scooter a reusit sa vanda 14 milioane de albume si a castigat 80 de discuri de aur si de platina iar acum se pregatesc sa uimeasca din nou, cu albumul “Under the Radar Over the Top”.

Fanii care au achizitionat deja bilete pentru data de 5 iunie sunt rugati sa le pastreze, acestea fiind valabile pentru show-ul din 26 septembrie.

Persoanele care nu pot participa la spectacol la noua data, pot solicita rambursarea la punctele de vanzare de unde au achizitionat biletele, pana la data de 26 iunie.

Biletele sunt deja in vanzare si se pot procura online de pe www.bilete.ro, www.ticketfan.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro si in reteaua de magazine Diverta, Flanco, Vodafone, Germanos, Carturesti, Sala Palatului. Pretul ramane nemodificat, de 100 RON.

Biletele se gasesc in magazinele Germanos, Vodafone si Flanco, librariile Carturesti, la Sala Palatului, dar si online pe www.bilete.ro, www.ticketfan.ro, www.blt.ro, www.bluemusic.ro, www.vreaubilet.ro si www.eventim.ro.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Email this to someone
email