Madonna sare in ajutorul orfanilor din Malawi

0
6

madonna
Madonna a pus prima caramida la baza constructiei unei noi scoli pentru fete in Malawi, pe 6 aprilie. Cantareata care are doi copii adoptati din aceasta tara, Mercy de 5 ani si David in varsta de 4 ani, sustine ca este visul ei de o viata sa sustina tinerele femei. De aceea, a creat scoala de fete Raising Malawi Academy for Girls, care spera sa fie deschisa chiar anul viitor.

Inscriptia de pe caramida pusa de artista le incurajeaza pe tinerele domnisoare sa “indrazneasca sa viseze”, iar complexul in valoare de 15 milioane de dolari este menit sa primeasca 500 de copii orfani.

Vedeta pop a fost insotita in aceasta calatorie de Mercy si David, dar si de ceilalti doi copii ai ei, Lourdes de 13 ani si Rocco de 9 ani. Tot cu aceasta ocazie, Madonna a lansat initiative pentru strangerea de fonduri si dezvoltarea telecomunicatiilor in zona, cu scopul de a oferi acces la educatie copiilor din lume, prin burse gimnziale si prin conectarea la internet a scolilor din tarile in curs de dezvoltare. Cantareata este convinsa de faptul ca posibilitatea oferita copiilor de a contacta si cunoaste copii din alte parti ale lumii va contribui la promovarea pacii la nivel mondial.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.