Mika va concerta la Mamaia, pe 24 iulie – Video


mika
Artistul britanic Mika va concerta in premiera in Romania, pe 24 iulie, pe plaja H2O din Mamaia, cu intrare libera, informeaza organizatorii. In deschiderea evenimentului Mika va canta trupa Cut Copy.

Pe 8 ianuarie 2007, artistul britanic Mika lansa primul sau single, “Grace Kelly”, melodie ce a ajuns in scurt timp in fruntea clasamentelor muzicale din intreaga lume.

Primul sau album, “Life in Cartoon Motion “, s-a vandut in peste 5,6 milioane de exemplare si l-a ajutat sa castige premiul pentru cel mai bun debut al unui artist britanic la Brit Awards 2008 si sa fie nominalizat la premiile Grammy, pentru piesa “Love Today”. In septembrie 2009, Mika si-a lansat cel de-al doilea album, “The Boy Who Knew Too Much”, care se bucura de asemenea de succes, melodiile “We Are Golden” si “Rain” de pe acest material discografic ocupand la randul lor varfurile clasamentelor.

Mika, pe numele sau real Michael Holbrook Penniman Jr., nascut pe 18 august 1983, a urmat cursurile Royal College of Music din Londra si se spune ca vocea sa atinge cinci octave. El este, in acelasi timp, un entertainer de succes – concertele sale atragand sute de mii de oameni in intreaga lume.
Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.