Manelistii vor sa cante cu Hi-Q


Se pare ca initiativa inedita a lui Salam, de a lua parte la Eurovision, a inspirat si alti manelisti. Acum e vorba de un alt concurs – cel initiat de baietii de la Hi-Q, care isi cauta soliste, mai precis doua la numar.

La finalul campaniei “Buna dimineata, te succes!” vor fi selectate doua fete, care vor avea ocazia sa mearga in turnee cu trupa, vor canta pe urmatoarele single-uri Hi-Q si vor fi reprezentate de una dintre cele mai importante case de discuri din Romania.
hi-q
Pana la aceasta ora la selectie s-au inscris 30 de candidati. Desi Hi-Q are nevoie de doua voci feminine, la concurs isi incearca norocul si trei baieti, unul dintre ei fiind un cantaret de manele care isi spune Marian Valorosu. In profilul acestuia, manelistul mentioneaza ca are 20 de ani, este din Rosiorii de Vede si este “un valoros talent”.

Ascultand piesa cu care tanarul vrea sa-i impresioneze pe cei de la Hi-Q, veti descoperi insa ca acesta si-a dorit sa rada putin pe seama acestui concurs. Astfel, in locul unei inregistrari cu vocea sa, Valorosu a postat o manea cu deja clasicul Adrian Minune.

Sursa: Muzica9

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Email this to someone
email