Manuel Riva lanseaza piesa “Hey Now”

0
24

Manuel Riva - Hey Now

Manuel Riva, DJ si producator de muzica electronica, ce a ocupat primul loc in clasamente cu single-ul “Mhm Mhm”, revine cu o piesa noua, intitulata sugestiv “Hey Now”.

Vocea ii apartine artistei Luise, iar la productie a lucrat Manuel Riva. La fel ca la videoclipul anterior, s-a lucrat impreuna cu regizorul Alex Volintiru si cu aceeasi protagonista ca in “Mhm Mhm”, insa de aceasta data cadrele au fost filmate in Londra.

Piesa transmite starea ce apare dupa o despartire, cu toata gama de sentimente si trairi, dar si confuzia ce vine atunci cand intram intr-o relatie noua si suntem inca prinsi in trecut.

Proiectul Manuel Riva, contine piese EDM precum “How You Say” impreuna cu Hyptonix, “Wrong Or Right”, in colaborare cu Eneli, dar si imnul oficial al clubului NOA, “We Are One”, tot alaturi de Eneli.

Piesa “Mhm Mhm” a devenit #1 in topurile internationale. Manuel Riva a reusit sa ocupe primele locuri atat in topurile nationale cat si in cele internationale, piesa aflandu-se in Billboard Club Charts de cateva saptamani. “Mhm Mhm” a fost #1 in iTunes si Shazam in tari precum Romania, Bulgaria, Cipru, Moldova, Lituania si Grecia. Reusind sa cucereasca topurile europene, piesa “Mhm Mhm” a fost nominalizata la premiile EMA pentru titlul de Best Romanian Act.

A luat prin surprindere publicul an dupa an, iar astazi experimenteaza cu stilul deep house pentru a-si crea proiectele muzicale solo, in calitate de DJ; dorint sa aduca un plus productiilor sale, Manuel Riva alege intotdeauna voci unice, care transmit mesajul pieselor intr-un mod original.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.