Single nou: Ligia – Fraiero (feat. Vescan)

0
19

Ligia - Fraiero (feat. Vescan)

Pe Ligia si Vescan ii leaga o veche prietenie, care s-a concretizat si in trecut in colaborari muzicale. Cei doi artisti rezoneaza perfect din punct de vedere muzical si uman. Talentul nativ al Ligiei, caldura pe care o emana sufleteste, precum si felul gratios de a fi, o aduc pe Ligia mai aproape de gasca Scandalos Music.

Deja stim ca Mahia Beldo si Vescan au caietele cu versuri pline de povesti, scenarii inspirate din realitate sau imaginate. Cei doi scriu acum un story fictiv, o discutie intre prietene, piperata de raspunsul celui catre care se arata cu degetul.

Pe Ligia o puteti vedea la concerte alaturi de trupa sa, interpretand atat cover-uri cunoscute cat si piese proprii. Ambii artisti vor fi invitatii lui Puya in XSESSION TOUR 2017, un turneu despre care vom afla detalii in curand.

Pana atunci va lasam in compania piesei “Fraiero”, produsa de Mahia Beldo in studiourile Scandalos Music, pusa in versuri alaturi de Vescan si interpretata de Ligia. Xsession-ul video pentru aceasta piesa este produs de Claudiu Stan (Eu sunt Vision), responsabil cu imaginea video Xsession.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.