Maria Radu canta – Ne Raccroche Pas – cu Eric Colas – Audio


Maria Radu
Dupa ce a interpretat un duet cu Loredana Groza, in 2005, cantaretul francez Eric Colas adauga inca un nume important al muzicii romanesti pe lista colaborarilor. E vorba de Maria Radu, alaturi de care Eric a lansat piesa “Ne Raccroche Pas”, compusa de Keo.

Inainte de inregistrari Maria a petrecut o saptamana la Paris, unde a avut ocazia sa-si puna la punct accentul. Cei doi au intrat in studio in februarie, si acolo si-au dat seama ca sunt compatibili din punct de vedere artistic, iar vocile lor se completeaza perfect.

Imediat dupa ce “Ne Raccroche Pas” a luat nastere, Eric si Maria au intrat in promovare, prezentand noul single in toate emisiunile tv. “L-am cunoscut pe Eric acum cateva luni prin intermediul echipei noastre de PR, care ne-a adus impreuna la momentul potrivit. La scurt timp am ascultat piesa “Ne Raccroche Pas”, care mi-a placut din prima clipa si asa ne-am hotarat sa o inregistram la scurt timp. Eric Colas mi se pare un cantaret talentat, cu care comunic foarte bine pe plan artistic si de la care pot spune ca am invatat franceza la nivel conversational”, a declarat Maria Radu.
Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.