Stefan Banica ne aduce – Super Love – Video

0
24

Stefan Banica
Stefan Banica revine in forta cu un nou cantec si videoclip – „Super-love” – piesa care, odata cu lansarea videoclipului, va da startul unei campanii de amploare – Campania Super-love – pe site-ul oficial al artistului www.stefanbanica.ro

Ieri, 19 aprilie, s-a lansat pe site-ul oficial al artistului – www.stefanbanica.ro – Campania Super-love, care isi propune realizarea uneia dintre cele mai ample baze de date atasate unui site oficial al unui artist/compozitor roman, care a creat traditie prin muzica sa, baza de date care-i aduna la un loc pe toti cei care care-i iubesc refrenele, ii urmaresc cariera cu fidelitate si au contribuit la crearea traditiei concertelor extraordinare de Craciun Stefan Banica, prin prezenta lor in sala de spectacol la una dintre cele mai complexe productii de gen din tara. Membrii inscrisi in baza de date a Campaniei Super-love vor deveni primii informati despre activitatea artistului, despre spectacolele sale de teatru sau concerte si, unii dintre ei, prin tragere la sorti, vor fi premiati in competitia on-line ce se va incheia in luna decembrie.

Videoclipul „Super-love”, ce este postat pe site, pe paginile special create pentru Campania Super-love, reprezinta punctul de plecare pentru inscrirea celor care vor dori sa fie parte a bazei de date Super-love, deoarece clipul va contine, scris, un cuvant-cheie necesar pentru competitia on-line.

„Imi doresc sa-mi fie aproape astfel toti cei care care-mi iubesc muzica, vreau sa-i cunosc mai bine prin mesajele lor, prin fotografiile pe care le vor putea incarca pe site, prin povestile lor trimise catre mine si sa ofer si premii. In ultimii 9 ani, numai la concertele mele traditionale de Craciun am avut bucuria de a avea peste 130.000 de bilete vandute. Toate spectacolele au fost sold-out si cererea mare de bilete m-a dus si catre stabilirea unui record pentru Romania: 7 concerte sustinute consecutiv la Sala Palatului, timp de o saptamana. Campania Super-love va dura pana la sfarsitul anului 2010 si este gandita in doua etape: prima va avea startul pe data de 19 aprilie, odata cu lansarea clipului cu acelasi nume, si se va incheia cu evenimentul de lansare a albumului „Super-Love” din toamna, unde va fi premiat primul castigator al campaniei dintre cei inscrisi on-line in baza de date Super-love. Din acel moment si pana in decembrie va avea loc a doua etapa a campaniei, dedicata celor care vor cumpara discul „Super-Love” si care vor avea astfel sansa de a primi Marele Premiu chiar in timpul Concertului extraordinar de Craciun ce va fi transmis la televiziune.” explica Stefan Banica.

Videoclipul „Super-love” este primul clip din Romania realizat in stilul music-hall, fiind filmat in patru locatii diferite, personajele suferind mai multe transformari pe parcurs. Povestea este una amuzanta, fantezista, plina de energie, in care totul se intampla in imaginatia personajului interpretat de Stefan Banica. Astfel, in timp ce sta plictisit la biroul unde lucreaza, personajul evadeaza in propria-i imaginatie, unde se petrec tot felul de metamorfoze, scene pline de culoare si efervescenta: odata cu el si ceilalti colegi de serviciu se transforma in personaje pitoresti. Apoi, treptat, personajul capata incredere in sine, isi schimba imaginea, atitudinea, costumele si, in urma acestor transformari, ajunge sa-l impinga de pe scena pe cantaretul Stefan Banica pentru a canta in locul acestuia.

Intregul videoclip se bazeaza pe coregrafii, schimbari si costume colorate, dansatori si multe personaje carismatice. In plus, distributia se bucura, in final, si de prezenta Andreei Marin Banica, pe care personajul o viseaza in fanteziile sale si, in final, ii declara … Super-Love.

In regia lui Iulian Moga, filmarile au durat 24 de ore, s-au desfasurat in Bucuresti si la Studiourile MediaPro din Buftea.
LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.