Sexy Vika Jigulina este nominalizata la – Balkan Music Awards


Vika Jigulina
Anul acesta va avea loc cea 7-a editie a “Balkan Music Awards”. Ceremonia decernarii premiilor va avea loc pe data de 16 mai 2010 la Sofia, in concurs ramanand 11 piese, care concureaza pentru titlul de “Cel mai bun cantec din Balcani”.

In cadrul acestei competitii muzicale, compozitori, producatori, jurnalisti muzicali, scriitori de texte si promoteri din fiecare tara Balcanica fac 5 nominalizari sale pentru categoria “Cel mai bun cantec din Balcani” din fiecare tara dintre Albania, Bosnia, Bulgaria, Grecia, Turcia, Croatia, Muntenegru, Macedonia, Serbia, Romania, Slovenia, precum si pentru categoria “Cel mai bun clip video din Balcanii”.

Cea mai sexy DJ-ita din Romania, Vika Jigulina de la Vibe FM si Edward Maya au intrat in acesta competitie cu “Stereo Love”, piesa listata de celebra revista americana Billboard. Vika si Edward se lupta pentru titlul de “Cel mai bun cantec din Balcani din Romania pentru anul 2009” cu greii muzicii romanesti. Alaturi de cei doi au fost nominalizati si Puya feat George Hora – “Undeva-n Balcani”, Morandi – “Colors”, Inna – “Love” si Akcent – “That`s My Name”.

“Este o onoare pentru mine sa fiu nominalizata la Balkan Music Awards alaturi de cei mai buni artisti din Romania. Anul acesta muzicienii romani au intrat in top-urile radiourilor din strainatate, obtinand dragostea milioanelor de ascultatori din afara granitelor romanesti. Le multumesc tuturor celor care ne-au sustinut si ne-au oferit voturile lor, suportul ascultatorilor este cel mai important”, a declarat Vika Jigulina.
Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone