Nana revine in Romania la Diskoteka Festival

0
31

Noi nume confirmate pentru cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii anilor ’80-’90. În perioada 1-3 mai 2020, atmosfera se încinge, din nou, pe stadionul ,,Dan Păltinișanu” din Timișoara. Nana revine, pentru al doilea an consecutiv, la Diskoteka Festival, iar hiturile trupei Boney M vor completa cel mai mare show european retro și în a doua ediție a festivalului.

Pregătiri intense, pentru a doua ediție

Cunoscutul raper de origine ghaneza Nana, pe numele sau real Nana Kwame Abrokwa, are o agendă de concerte încărcată, iar solicitările trebuie făcute cu jumătate de an înainte către echipa de management și booking a artistului. Cerințele de sonorizare se supun și ele unor termeni și condiții, astfel că, cu minim 2 luni înainte de show-ul propriu zis echipa artistului se deplaseză la locul evenimentului pentru a verifica dacă sunt întrunite cerințele de sunet.

Hitul ,,Lonely” care a dominat topurile muzicale mondiale și a atins recorduri greu de egalat a beneficiat de o adaptare, gândită special pentru România, în ediția din 2019. ,,România este una dintre cele mai frumoase țări pe care le-am vizitat. Am luat în calcul să îmi fac vacanța aici, pentru că iubesc natura, dar și oamenii pe care i-am întâlnit. Pentru show-ul de la Diskoteka din 2020, sunt în pregătire momente noi, gata să îi uimească și bucure pe cei care vor petrece alături de noi.”, mărturisește Nana.

„Nu se vor repeta momentele”

Una dintre promisiunile organizatorilor pentru ediția din mai 2020 a festivalului Diskoteka este că momentele vor fi noi, adaptate, iar artiștii care pășesc pentru a doua oară consecutiv pe scena festivalului, vor veni cu show-uri noi. ,,Este una dintre obligațiile pe care ni le asumăm în fața fanilor festivalului. În fiecare an, elementul de noutate trebuie să existe, chiar dacă vorbim despre hiturile care au marcat generații în zeci de ani de zile”

Boney M. Xperience aduce la Diskoteka o nouă experiență pentru fanii legendarei trupe. În difuzoare se vor auzi și în 2020 evergreen-urile Rasputin sau Daddy Cool, într-un show complet nou, pregătit chiar de Sheyla Bonnick.

Printre noile nume anunțate de organizatori, care vin la Diskoteka 2020 se numără DJ Bobo, Las Ketchup, Snap, Londonbeat și No Mercy.Pentru ediția a doua s-a înregistrat, deja, un nou record de vânzare. Primele 7000 de abonamente au fost cumpărate în mai puțin de o lună de când au devenit disponibile pe site-ul www.diskoteka.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.