DIGI Romania a lansat pachetul 4K

0
96

Sediul DIGI

O veste buna pentru abonati Digi incepand cu data de 17 ianuarie 2020 a fost introdus pachetul 4K, pachetul include posturile DIGI 4K si Eurosport 4K.Postul Eurosport 4K face parte din portofoliul celor de la Discovery Romania, care nu demult a introdus si postul HGTV in varianta SD si varianta HD in Romania.

Sa speram ca in viitor DIGI va mai introduce si alte posturi in format 4K, pentru ca ar fi primul provider de televiziune care ar avea un pachet special 4K pentru iubitorii de calitate a imagini.Pachetul 4K costa doar 5 Lei (TVA Inclus).

Despre Digi | RCS RDS: Digi | RCS RDS este liderul pieței de internet, pay-tv și servicii convergente, în România, cu operațiuni și în Ungaria, Spania și Italia, Digi | RCS RDS figurează în top 3 operatori tradiționali de cablu în Europa. Compania deține aproape cea mai modernă (state of the art) și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune, ajungând la o acoperire de circa 7,8 milioane de gospodării în România și Ungaria. În domeniul serviciilor mobile de voce și date, Digi a fost mereu un adept al pionieratului, implementând de timpuriu cele mai avansate tehnologii, cum ar fi tehnologia 5G, recent adoptată de operator. Digi aduce pe piață cele mai accesibile servicii de comunicații electronice, atât în domeniul serviciilor fixe, cât și al celor mobile. Acest avantaj competitiv s-a transformat, în timp, într-un beneficiu pentru milioane de clienți, care au dobândit, astfel, un acces mai rapid și mai puțin costisitor la servicii de cea mai bună calitate.

Despre Discovery: Discovery, Inc. (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) este lider mondial în divertismentul inspirat din realitate, furnizând conținut care inspiră, informează și delectează o audiență de fani pasionați din întreaga lume. Cu peste 8.000 de ore de conținut original anual, disponibil în 220 de teritorii și 50 de limbi, Discovery este un pionier în ceea ce privește platformele sale, punându-și conținutul la dispoziția fanilor, pe orice tip de ecran ecran: de la produse de tipul TV Everywhere, prin portofoliul de aplicații GO, servicii de streaming adresate direct consumatorilor, cum ar fi Eurosport Player, Food Network Kitchen și Motor Trend OnDemand, și până la conținutul creat special pentru digital al grupului Nine Media, parteneriatul de conținut din zona de istorie naturală și non-ficțiune cu BBC, o alianță strategică alături de PGA Tour care a creat gazda internațională a golfului. Portofoliul de branduri premium al companiei cuprinde Discovery Channel, HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, precum și OWN: Oprah Winfrey Network în S.U.A., Discovery Kids în America Latină și Eurosport, principalul furnizor de conținut sport premium, relevant la nivel local, și gazdă a Jocurilor Olimpice în Europa. Mai multe informații sunt disponibile pe www.corporate.discovery.com și pe platformele sociale @DiscoveryInc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.