New Hit: RONNA RIVA – ONE DOLLAR

RONNA RIVA - ONE DOLLAR

Ronna Riva lanseaza astazi in premiera videoclipul celui mai nou single, One Dollar.

One Dollar e un track extras de pe viitorul album de debut al artistei si a fost lansat in exclusivitate pe Spotify. Ronna Riva este o voce promitatoare care se dovedeste a fi versatila in compozitia muzicala si stilul abordat.

‘Lucrand la primul meu album, mi-am descoperit pasiunea pentru rap. Producatorul meu, Mym Constantin, m-a influentat foarte mult si m-a ajutat sa pot aborda acest stil muzical iar acum simt ca ma personalizeaza atat de tare intrucat avem influente pe multe piese. In momentul de fata planificam un tour national unde puteti auzi in exclusivitate materiale noi, inclusiv piesele facuta in colaborare cu artistul american Will Jordan care a lucrat cu Nicki Minaj si Rihanna!’ marturiseste Ronna.

Piesa One Dollar are un sentiment euforic si un sound complet nou pentru Romania, mixul si masterul fiind realizat in New York. Atitudinea impunatoare a artistei si compozitia piesei a atras atentia mai multor A&R de la casele de discuri majore din America si UK, aceasta fiind comparata cu nume mari din industria muzicala internationala.

Videoclipul a fost realizat in regia lui Jimmy Kartel, avandu-l ca DOP pe Gioko iar montajul si post-productia clipului fost facuta in Olanda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.