WoW ! Alexandra Mitroi de la Vocea Romaniei intr-un videoclip sexy !


Geo Da Silva, DJ Gabro & Mr. Sax feat. Alexandra Mitroi - Kiss Me

Geo Da Silva marturisea la inceputul verii ca, in *urmatoarele 3 luni, **va* lansa 3 piese si 3 videoclipuri. Astazi, lanseaza cel de-al doileasingle, Kiss Me, dupa ce in cu cateva saptamani lansa piesa “I Want You”, alaturi de Mr Sax.

Ca si in cazul altor piese lansate, Geo Da Silva este si compozitorul noului single “Kiss Me”, lansat in colaborare cu DJ Gabro, Mr Sax si Alexandra Mitroi. De aceasta data, Geo a compus piesa alaturi de Cosmin Basasteanu si Alexandra Mitroi. Videoclipul este regizat de catre Ovidiu Roteliuc si a fost filmat în Timișoara.

In urma cu cateva luni, Geo Da Silva a lansat o piesa cu versuri in limba romana, “Noaptea-i nebuna”, la peste 7 ani de cand a lansat hiturile “Stai”, “Doar tu si eu”, “Romania danseaza”. Prezent in spatele pupitrului de mix pe scenele muzicale de aproape un deceniu, artistul originar din Timisoara a surprins de multe ori si prin energia pe care o transmite in calitate de MC. Geo Da Silva a deschis portile entertainmentul european odata cu lansarea single-ului “I’ll Do You Like A Truck”, pe care l-a transformat treptat intr-un brand de entertainment international.

Alexandra Mitroi s-a facut remarcata in 2015 la Vocea Roamniei datorita calitatilor ei vocale. Colaborarea dintre cei doi a aparut in mod natural in urma lansarii primului ei single “Inside Story” . Desi Alexandra sustine cu tarie ideea de “band” , a acceptat provocarea lansata de Geo, iar rezultatul este inedit.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone