New Single – Alexander Shiva & Sarah – Ocean Sky

0
13

Alexander Shiva & Sarah - Ocean Sky

Alexander Shiva, artist , producator si DJ, cunoscut de publicul larg si sub numele de Jai Alexander, lanseaza astazi un nou single numit OCEAN SKY.Piesa este o colaborare cu artista Sarah, o voce calda pe care am auzit-o si pe alte productii semnate Jai Alexander in trecut.

Single-ul precedent “ Summer Temptation” este inca in difuzarea radiourilor internationale NRJ Lebanon, Nrj Bulgaria, Radio Mydonose Turkey, Radio Play 99,6 Jordan, radiourile din Albania, etc.

Alexander spune : “Odata cu piesa <> deschid un nou capitol, o schimbare a proiectului meu si a directiei in care doresc sa indrept muzica mea.”

De asemnea, Sarah ne vorbeste despre partea creativa a piesei Ocean Sky:

“ Aceasta piesa mi-a placut de la primele acorduri si partea vocala a venit de la sine! Sper ca cei ce asculta aceasta piesa sa intre in povestea pe care muzica noastra o spune si sa treaca dincolo de granitele imaginatiei! “ ne spune Sarah.

Alexander Shiva si Sarah se pregatesc pentru o serie de concerte si festivaluri la care vor participa in aceasta vara pentru promovarea noii piese “ Ocean Sky”.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Sustine proiectul Radio Noise Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.